Veel gestelde vragen (FAQ)

Bekijk snel zelf onze documentatie om een antwoord te vinden op jouw vraag
Registreren/Aanmelden

Om uw eigen account aan te maken, gaat u naar het registratieportaal, waar u eenvoudig de stappen kunt volgen om te registreren. 
Als je eenmaal geregistreerd bent, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord op het portaal. Zo heb je direct toegang tot ons uitgebreide assortiment!

Begrijpend dat dit frustrerend kan zijn, kijkt u best even dat u op het juiste portaal bent. Dit doe je door te controleren of uw bedrijfsnaam in de URL verschijnt. 
Als alles klopt en u nog steeds problemen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (via helpdesk@twsc.odoo.com). We helpen u graag bij het oplossen van eventuele inlogproblemen.

Producten

Dat kunnen we zeker bekijken, maar de eindbeslissing ligt bij uw HR verantwoordelijke. Laat ons gerust uw voorstellen weten via ons contactformulier onderaan onze Help-pagina.

Het is jammer genoeg niet wettelijk om in een cafetariaplan 2 keer hetzelfde artikel aan te kopen, met uitzondering van bedrijven die hiervoor een vergunning hebben aangevraagd.

Bestellen

Geen zorgen! Je kunt je vouchercode vinden na het inloggen op het portaal onder 'Mijn account'. 
Hier vind je alle informatie over jouw persoonlijke aanbiedingen en kortingscodes. De vouchercode zelf kan je vinden door in de linkerkolom te kiezen voor "mijn vouchercode"
Nu kunt u ten volle genieten van het gemak van winkelen met jouw exclusieve voordelen.

Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar ons ondersteuningsteam (via helpdesk@twsc.odoo.com). We zullen kijken wat mogelijk is en je zo goed mogelijk assisteren bij het aanpassen van je bestelling.

Levering

Geen zorgen, dit kan gebeuren bij bundels met verschillende leveranciers. De artikelen worden in meerdere keren geleverd. 
Als je vragen hebt over specifieke leveringen, neem dan contact op met onze support (via helpdesk@twsc.odoo.com), en we helpen je graag verder.

U krijgt altijd een mail van GLS een aantal dagen voor de levering (bij multimedia producten) of van ons met de leverdatum van uw bestelling.
Bij bestellingen die nog moeten gemonteerd worden of bestelling van meubelen, belt onze dienst logistiek u op om een levering in te plannen.

Normaal zal je deze per mail van ons ontvangen eenmaal wij die ter beschikking hebben. Zo niet, kan je deze opvragen door een ticket aan te maken in onze helpdesk. (mail naar helpdesk@twsc.odoo.com)

Beschadigingen moeten binnen de 48u gemeld worden. Dit kan telefonisch op nr 051 40 44 11 (optie 4) of u opent een ticket in onze helpdesk (helpdesk@twsc.odoo.com) waar u de beschadiging omschrijft alsook enkele foto's toevoegt van de al dan niet beschadigde verpakking, het artikel en eventuele stickers die nog op het toestel kleven. Wij zullen dit aan onze leverancier melden en u daarna verder op de hoogte houden wat de procedure zal zijn.

U dient dit zo snel mogelijk te melden door het openen van een ticket via onze helpdesk (helpdesk@twsc.odoo.com). Daar zal er dan een oplossing gezocht worden voor de omruiling.

Dat is natuurlijk zeer vervelend. Onze leverancier biedt steeds 2 maal de artikelen aan. Indien u deze niet heeft in ontvangst kunnen nemen, keert dit automatisch terug naar hen of ons. 
U neemt best contact met ons op door het openen van een ticket in onze helpdesk (via helpdesk@twsc.odoo.com). Wij zullen dan alles in het werk stellen om uw artikelen opnieuw te bestellen.

Support

Een eerste hulp is altijd onze chatbot rechts onderaan onze shop. Deze zal je altijd op een snelle manier kunnen helpen je vragen te beantwoorden. 
Kan je nog steeds niet het juiste antwoord vinden op je vraag? Vul dan ons contactformulier in onderaan onze Help-pagina.

Dat is niet zo fijn natuurlijk. U neemt best contact op met de helpdesk (via helpdesk@twsc.odoo.com) waar u het defect omschrijft alsook enkele foto's toevoegt van het defect en eventuele stickers waar het serienummer op vermeld staat die nog op het toestel kleven. 
Daarna kunnen wij aan de slag om het defect te onderzoeken en het nodige te doen voor herstelling/vervanging..

Elke foutcode is uniek, maar maak je geen zorgen. Stuur ons een e-mail met de foutcode via (helpdesk@twsc.odoo.com), en we zullen je snel voorzien van de juiste oplossing.

Algemeen

Deze servicevoorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen de website ("Website-operator", "ons", "wij" of "onze") en je ("Gebruiker", "jij" of "je"). Deze overeenkomst bevat de algemene voorwaarden voor je gebruik van deze website en alle producten of diensten (gezamenlijk, "Website" of "Diensten").

Hoewel deze website mogelijk gekoppeld is aan andere websites, impliceren wij geen directe of indirecte goedkeuring, associatie, sponsoring, instemming of aansluiting bij een gekoppelde website, tenzij dit specified wordt vermeld.

Je moet de wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die je bezoekt via een link vanaf deze website goed doornemen. Jouw link naar andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.