De nieuwe Apple iPhone 15 via jouw Cafetariaplan

In een wereld waar technologische innovatie nooit stilstaat, brengt Apple met veel opwinding de gloednieuwe iPhone 15 en iPhone 15 Plus op de markt. Deze nieuwe toevoegingen aan de iconische iPhone-reeks beloven leuke nieuwe functies en verbeteringen die zowel technologie-enthousiastelingen als dagelijkse gebruikers zullen enthousiasmeren. Maar wat maakt de opname van de nieuwste smartphones in jouw organisaties cafetariaplan zo'n slimme zet? Laten we dieper duiken in wat deze toestellen zo bijzonder maakt en welke voordelen ze bieden voor zowel werkgevers als werknemers.


De nieuwe Apple iPhone 15 in de spotlight


Apple lanceert de iPhone 15 en iPhone 15 Plus

In een wereld van technologische vooruitgang is de introductie van een nieuwe iPhone altijd een opwindend moment. Onlangs heeft Apple de iPhone 15 en iPhone 15 Plus onthuld, twee nieuwe toevoegingen aan de geliefde iPhone-reeks. Deze modellen beloven spannende nieuwe functies en verbeteringen.


Een frisse uitstraling

Het eerste wat opvalt aan de iPhone 15 en iPhone 15 Plus is hun ontwerp. Met een duurzame, gekleurde glazen achterkant en nieuwe contouren op de aluminium behuizing, stralen deze nieuwe modellen luxe uit. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: roze, geel, groen, blauw en zwart. Dit ontwerp is niet alleen esthetisch opnieuw heel aantrekkelijk, maar ook erg duurzaam. De achterkant is versterkt met een geoptimaliseerd dual-ion-uitwisselingsproces en afgewerkt met een matte afwerking.


De Dynamic Island

Een ander opvallend nieuwigheidje is wat Apple de "Dynamic Island" noemt. Dit is een innovatieve manier om belangrijke meldingen en Live Activiteiten te beheren. Het biedt een vloeiende en aanpasbare ervaring, waardoor gebruikers gemakkelijk de volgende stap in Maps kunnen zien, muziek kunnen bedienen en real-time updates kunnen ontvangen over zaken als eten bezorgen, ritdelen, sportuitslagen en reisplannen. Deze functie voegt niet alleen stijl toe aan de iPhone 15-modellen, maar verhoogt ook de functionaliteit.


Een indrukwekkende camera

Fotografie is altijd een sterk punt geweest van de iPhone, en de iPhone 15 en iPhone 15 Plus zetten deze traditie voort. Ze zijn uitgerust met een krachtige 48MP hoofdcamera die in staat is superhoge-resolutiefoto's vast te leggen. Maar dat is niet alles. De nieuwe modellen introduceren ook een 2x Telephoto-optie, waarmee gebruikers toegang hebben tot drie optische zoomniveaus. Dit staat gelijk aan het hebben van een derde camera, wat de mogelijkheden voor fotografie aanzienlijk vergroot.


Veiligheid en connectiviteit

Apple heeft ook gedacht aan de veiligheid en connectiviteit van de iPhone 15-modellen. Ze bieden functies zoals Crash Detection en Emergency SOS via satelliet. Bovendien zijn ze uitgerust met een USB-C-connector, die een universele standaard is voor opladen en gegevensoverdracht. Dit betekent dat dezelfde kabels kunnen worden gebruikt om de iPhone, Mac, iPad en de bijgewerkte AirPods Pro (2e generatie) op te laden. Die specifieke Lightning kabel hebben we dus nit meer nodig! Beide modellen ondersteunen ook MagSafe en toekomstige Qi-opladers voor draadloos opladen.


iOS 17 brengt nieuwe mogelijkheden

De iPhone 15 en iPhone 15 Plus worden geleverd met iOS 17, dat een reeks nieuwe functies en verbeteringen met zich meebrengt. Een opvallende verandering is te vinden in de Phone-app, die nu Contact Posters en Live Voicemail bevat. Hierdoor kunnen gebruikers hun contactgegevens aanpassen en realtime on-device transcripties bekijken terwijl iemand een voicemail achterlaat. Messages krijgt een nieuwe sticker-ervaring, krachtiger zoeken, transcripties van audioberichten en Check In, waarmee gebruikers automatisch vrienden en familie kunnen informeren wanneer ze veilig op hun bestemming zijn aangekomen.


Beter voor het milieu

Tot slot hebben de iPhone 15-modellen ook oog voor het milieu. Ze bevatten meer gerecycled materiaal en verminderen de ecologische impact. Apple is vastbesloten om tegen 2030 elk product koolstofneutraal te maken en heeft stappen ondernomen om schoner geproduceerde materialen te gebruiken. Ook The Workspace Company denkt mee aan zijn ecologische voetafdruk. Zo laten we jouw medewerkers hun oude smartphone inruilen voor cash. Zo wordt de iPhone 15 goedkoper en krijgen de gebruikte smartphones een nieuw leven. Lees meer hierover onderaan het artikel.


De voordelen van de Apple iPhone 15 in jouw cafetariaplan


Apple's nieuwe iPhone 15 in jouw cafetariaplan

Het cafetariaplan, een flexibel loonbeleid dat werknemers de vrijheid biedt om hun loonpakket op maat samen te stellen, is hot. Werknemers kunnen een deel van hun klassieke loon inruilen voor andere voordelen die hen meer voldoening geven. Maar wat maakt de opname van smartphones in het cafetariaplan zo aantrekkelijk voor zowel werkgevers als werknemers? Laten we de voordelen eens nader bekijken.

Voordelen voor Werkgevers

1. Verhoogde Werknemerstevredenheid Een van de grootste voordelen voor werkgevers bij het opnemen van smartphones in het cafetariaplan is een toename van de werknemerstevredenheid. Werknemers kunnen nu kiezen welke smartphone ze willen, waardoor ze meer tevreden zijn met hun werkomgeving.

2. Employer Branding Het aanbieden van smartphones via een cafetariaplan kan je employer branding versterken. Het toont dat je als werkgever geeft om de behoeften en wensen van je werknemers, wat je aantrekkelijker maakt voor potentiële nieuwe medewerkers.

3. Kostenbeheersing Smartphones in het cafetariaplan kunnen kosteneffectief zijn voor werkgevers. De werknemer betaalt een deel van de kosten met zijn brutoloon, waardoor de werkgever minder bijdraagt aan de aankoop van smartphones.

Voordelen voor Werknemers

1. Keuzevrijheid Een van de meest gewaardeerde voordelen voor werknemers is de keuzevrijheid. Ze kunnen het type smartphone kiezen dat het beste bij hun behoeften past, van high-end modellen tot meer betaalbare opties.

2. Belastingvoordelen Het ruilen van een deel van het brutoloon voor een smartphone kan leiden tot belastingvoordelen. Voor voordelen in natura, zoals smartphones, betalen werknemers vaak minder sociale zekerheidsbijdragen en belastingen.

3. Flexibiliteit Met smartphones in het cafetariaplan hebben werknemers meer flexibiliteit in hoe ze hun loon willen ontvangen. Ze kunnen kiezen voor voordelen in natura, extralegale vakantiedagen of zelfs cash, afhankelijk van hun behoeften op dat moment.

4. Verbeterde Werk-Privébalans Smartphones zijn niet alleen professionele hulpmiddelen, maar ze dragen ook bij aan een verbeterde werk-privébalans. Werknemers kunnen gemakkelijker bereikbaar zijn voor werkgerelateerde zaken zonder dat dit ten koste gaat van hun persoonlijke tijd.

Het opnemen van smartphones in het cafetariaplan biedt zowel werkgevers als werknemers aanzienlijke voordelen. Werkgevers kunnen de tevredenheid van hun werknemers vergroten, hun employer branding versterken en kosten beheersen. Werknemers profiteren van keuzevrijheid, belastingvoordelen en een betere werk-privébalans. Het is duidelijk dat smartphones in het cafetariaplan een win-win zijn voor alle betrokkenen. Dus waar wacht je nog op? Overweeg om deze aantrekkelijke optie aan te bieden en pluk de vruchten van een gemotiveerd en tevreden personeelsbestand. Ontdek hier hoe jouw cafetariaplan voor multimedia vorm krijgt bij The Workspace Company.

Ruil je oude smartphone in en ontvang extra korting op je nieuwe iPhone 15


Koop je nieuwe iPhone 15 en ruil je oude smartphone eenvoudig in voor cash! Bij ons is het nog nooit zo makkelijk geweest om je gebruikte smartphone een tweede leven te geven en meteen wat extra geld te verdienen. Terwijl je geniet van de nieuwste technologie en functies van de iPhone 15, bieden wij je de kans om je oude toestel in te ruilen. Zo helpen we niet alleen het milieu door hergebruik te stimuleren, maar geven we je ook een financieel voordeel. Profiteer vandaag nog van ons aantrekkelijke inruilprogramma en maak de overstap naar de iPhone 15!


Ontdek hier hoe onze Trade-In module in zijn werk gaat en start meteen!

Ruil je oude smartphone in voor korting op je nieuwe iPhone 15

Deel deze post
Archiveren
Zo krijg je geld voor je oude smartphone of tablet!