FAQ



FAQ




REGISTREREN / AANMELDEN

Hoe kan ik een account aanmaken en inloggen?

Om uw eigen account aan te maken, gaat u naar het registratieportaal, waar u eenvoudig de stappen kunt volgen om te registreren. 
Als je eenmaal geregistreerd bent, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord op het portaal. Zo heb je direct toegang tot ons uitgebreide assortiment!


Ik kan niet inloggen?

Begrijpelijk dat dit frustrerend kan zijn. Zorg ervoor dat u op het juiste portaal bent door te controleren of uw bedrijfsnaam in de URL verschijnt. 
Als alles klopt en u nog steeds problemen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (via helpdesk@twsc.odoo.com). We helpen u graag bij het oplossen van eventuele inlogproblemen.


PRODUCTEN

Ik had graag andere producten gezien op de website van mijn bedrijf, is dit mogelijk?

Dat kunnen we zeker bekijken, maar de eindbeslissing ligt bij uw HR verantwoordelijke. Laat ons gerust uw voorstellen weten via ons contactformulier onderaan onze Help-pagina.


Ik had graag 2 dezelfde producten besteld, Waarom gaat dat niet?

Het is jammer genoeg niet wettelijk om in een cafetariaplan 2 keer hetzelfde artikel aan te kopen, met uitzondering van bedrijven die hiervoor een vergunning hebben aangevraagd.


BESTELLEN

Ik vind mijn vouchercode niet terug?

Geen zorgen! Je kunt je vouchercode vinden na het inloggen op het portaal onder 'Mijn account'. 
Hier vind je alle informatie over jouw persoonlijke aanbiedingen en kortingscodes. De vouchercode zelf kan je vinden door in de linkerkolom te kiezen voor "mijn vouchercode"
Nu kunt u ten volle genieten van het gemak van winkelen met jouw exclusieve voordelen.

Ik wil mijn bestelling wijzigen of annuleren.

Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar ons ondersteuningsteam (via helpdesk@twsc.odoo.com). We zullen kijken wat mogelijk is en je zo goed mogelijk assisteren bij het aanpassen van je bestelling.


​LEVERINGEN

Ik heb slechts een deel van mijn bestelling ontvangen?

Geen zorgen, dit kan gebeuren bij bundels met verschillende leveranciers. De artikelen worden in meerdere keren geleverd. 
Als je vragen hebt over specifieke leveringen, neem dan contact op met onze support (via helpdesk@twsc.odoo.com), en we helpen je graag verder.


Wanneer kan ik mijn bestelde producten verwachten?

U krijgt altijd een mail van GLS (bij multimedia producten) of van ons met de leverdatum van uw bestelling.
Bij bestellingen die nog moeten gemonteerd worden, belt onze dienst logistiek u op om een levering in te plannen.


Kan ik ergens een Track & Trace raadplegen van mijn levering?

Deze kan je momenteel opvragen door een ticket aan te maken in onze helpdesk (mail naar helpdesk@twsc.odoo.com).


Mijn producten werden beschadigd geleverd.

Beschadigingen moeten binnen de 48u gemeld worden. Dit kan telefonisch op nr 051 40 44 11 (optie 4) of u opent een ticket in onze helpdesk (helpdesk@twsc.odoo.com) waar u de beschadiging omschrijft alsook enkele foto's toevoegt van de al dan niet beschadigde verpakking, het artikel en eventuele stickers die nog op het toestel kleven. Wij zullen dit aan onze leverancier melden en u daarna verder op de hoogte houden wat de procedure zal zijn. 


Er werd een verkeerd product geleverd.

U dient dit zo snel mogelijk te melden door het openen van een ticket via onze helpdesk (helpdesk@twsc.odoo.com). Daar zal er dan een oplossing gezocht worden voor de omruiling.


Mijn artikelen zijn teruggekeerd naar de leverancier. Wat nu?

Dat is natuurlijk zeer vervelend. Onze leverancier biedt steeds 2 maal de artikelen aan. Indien u deze niet heeft in ontvangst kunnen nemen, keert dit automatisch terug naar hen of ons. 
U neemt best contact met ons op door het openen van een ticket in onze helpdesk (via helpdesk@twsc.odoo.com). Wij zullen dan alles in het werk stellen om uw artikelen opnieuw te bestellen.


SUPPORT


Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Een eerste hulp is altijd onze chatbot rechts onderaan onze shop. Deze zal je altijd op een snelle manier kunnen helpen je vragen te beantwoorden. 
Kan je nog steeds niet het juiste antwoord vinden op je vraag? Vul dan ons contactformulier in onderaan onze Help-pagina.


Mijn product is defect.

Dat is niet zo fijn natuurlijk. U neemt best contact op met de helpdesk (via helpdesk@twsc.odoo.com) waar u het defect omschrijft alsook enkele foto's toevoegt van het defect en eventuele stickers waar het serienummer op vermeld staat die nog op het toestel kleven. 
Daarna kunnen wij aan de slag om het defect te onderzoeken en het nodige te doen voor herstelling/vervanging.


Mijn Zit-Sta tafel toont een foutmelding op het scherm.

Elke foutcode is uniek, maar maak je geen zorgen. Stuur ons een e-mail met de foutcode via (helpdesk@twsc.odoo.com), en we zullen je snel voorzien van de juiste oplossing.